Dit is Zorgkwekerij Bloemenhof

Wij zijn een bloeiende én groeiende dagbestedingslocatie in Ermelo. Mensen met een  verstandelijke en/of lichamelijke beperking kunnen bij ons terecht. Wij bieden een  zinvolle dagbesteding. Waar mogelijk is ook uitzicht op een betaalde baan.

Op creatieve wijze stemmen we onze werkzaamheden af op de vaardigheden en mogelijkheden van de mensen die bij ons werken. Iedereen doet werk dat bij hem of haar past.

Van alles te doen

In de kas kun je stekken, oppotten, verpotten, opkweken en planten water geven en bemesten. Afhankelijk van het seizoen kun je buiten snoeien en maaien. Ook zagen, kloven en verpakken we aanmaakhout.

Op de in- en overpakafdeling vouwen we kartonnen vakverdelingen en verpakken en stickeren we producten. In de herfst zijn wij druk met vogelvoeders en maken daar bijvoorbeeld kerstpakketten van. In de winter verkopen we kerstbomen. In onze eigen winkel verkopen we planten, hout- en vogelvoerproducten. Er is van alles te doen dus!

Op deze website kunt u zich laten verrassen door alle verschillende dingen die wij doen. Nog leuker is het als u ons komt opzoeken in de winkel. Wij hebben een mooi  assortiment vaste en eenjarige planten voor particulieren en ook voor hoveniers.  

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.